Nytt favorittprodukt!

Maria Nilas Cleansing Powder. Bildet er fra marianila.com.

Kjære dere, nå skal dere få tips om et nytt og innovativt produkt. Dette kan erstatte alskens tørrsjampoer, og du trenger aldri mer å stresse med å vaske håret. For her, her har du produktet som forvandler fett hår til fantastisk hår!

Produktet kommet fra supre Maria Nila, og heter Cleansing Powder (altså rensepulver). Og når du har lært deg teknikken, som er verdens letteste når du kan den, er den din nye bestevenn. Den fjerner på magisk vis oljer og urenheter i håret ditt, slik at du får et matt og fresht hår igjen. For det er ikke få som sliter med at håret, spesielt det framme i panna, blir oljete ganske kjapt. Det kan være alle mulige slags grunner til det, og det kan være skikkelig frustrerende. Med dette produktet slipper du å tenke på det!

Undertegnede har i mange år hatt problemer med at håret blir fett nesten samme dag som det vaskes. Dette til tross for bruk av ordentlige sjampoer og balsamer, ingen balsam i røttene, lite berøring, børsting og styling av området, og ellers alle andre tips i boka. Jeg har også prøvd utallige tørrsjampoer. Ingenting har hjulpet meg, før nå. Et par “puff” (du forstår hva jeg mener når du prøver den) med Maria Nilas Cleansing Powder, så går det to dager før håret blir ørlite grann fett igjen. Og det ser bra ut, ikke minst!

Maria Nila har en tydelig miljøprofil, og alle produktene er både dyrevennlige, helt veganske, paraben- og sulfatfrie. 

 

Maria Nilas Summer Styling Bag. Bildet er fra marianila.com.

Som alle andre produkter fra MN lukter dette helt herlig, det er raskt å bruke, gir resultat med en gang, og det etterlater seg ikke synlig produkt i håret (hvis det brukes riktig). Du får det for seg selv eller som del av en hel styling-pakke, da selvsagt til en litt bedre pris. De andre herlighetene i Summer Styling Bag er Quick Dry Heat Spray, Ocean Spray, Argan Oil og Power Powder.

Cleansing Powder skal ikke drysses på håret og masseres inn i røttene, slik vi gjorde for noen år siden med den røde lille boksen. Her skal du riste boksen først, og deretter trykke på den slik at det kommer en sky av pudder mot håret ditt, der du trenger produktet. Så enkelt er det faktisk. Ingen hvite pudderrester i håret, ingen tyggisfølelse, ingen videre bearbeiding. Du kan påføre produktet før eller etter andre produkter, om du skal style håret. Du kan også bruke den på hele håret for styling, da den gir litt tekstur og “beach”- effekt om den brukes riktig. Det er ikke mye hold i den, så det kan være en fordel å supplere med andre produkter om du er ute etter mer hold i frisyren.

 

Har du prøvd Maria Nilas Cleansing Powder? Var du fornøyd? 

 

Du fant pride-hjertet! Er det ikke fint?

Fortell oss hvor du fant det i kommentarfeltet på FB, så er du med i trekningen av en fantastisk premie – til en verdi av hele 1196,-!

 

 

1 thought on “Nytt favorittprodukt!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *