Lysere tider i møte

Mange av oss liker å møte lysere tider med lysere lokker. Hva med å hente inspirasjon til en forandring? 

Det er mange måter å gå lysere på. Om du har farget håret mørkt lenge eller nylig, er det en fordel å ta det gradvis. Alt du gjør av behandlinger, ligger i håret. Det forsvinner ikke med tiden. Om du har farget håret mahogny-rødt i mange år i strekk, vil den fargen ligge i bunn når du bleker og mest sannsynlig gi et oransje eller gult resultat. Det er en fordel å ta det hos frisøren. Hen kjenner (eller blir fort kjent med) håret ditt, og vet hva som skal til og hvor mye bleking det vil tåle. Hvis du insisterer på å bleke eller stripe håret hjemme, så les denne korte historien først.

Vårt heteste tips er: Om frisøren din sier nei til bleking, så lytt!

Men du, det kan bli kjempefint! Det viktigste er kyndig hjelp fra fagfolk i prosessen, god pleie imellom behandlingene (K18, for eksempel) og kanskje god toning. Og når du først har bestemt deg for å bleke eller stripe håret ditt, har du mange muligheter: balayage, som på fransk betyr “å male”, gir ofte et naturlig solkysset resultat. Striper kan være en myk og naturlig overgang, eller en drastisk og bombastisk en. Det gir også et skikkelig lekkert spill i hårfargen din. Å helbleke kan gi en skikkelig forandring, og avhengig av om du bruker toner eller ikke kan du få en spennende farge som virkelig viser igjen!

La deg inspirere av bildene her, og trykk på dem om du vil se dem i større variant.

… Og du? Vi har selvfølgelig ikke glemt pride! Neste uke kommer vi med noe i den anledning, og vi gleeeder oss! Følg med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *