Fem minutter med Maria Nila

Undertegnede fikk teste disse produktene, og har forelsket seg helt i Maria Nila. Foto: Privat.

Det hender vi får besøk i salongen. Av selgere, leverandører eller andre som slår av en prat og blir litt bedre kjent med oss – selvfølgelig går dette også andre veien. Rett før påske fikk vi besøk av to skikkelig blide folk fra Maria Nila: Rune Olsen, distriktsleder i Oslo/Viken og June Eriksen, freelance-tekniker for Maria Nila og eier av Comino frisør St.Hanshaugen i Oslo. Vi slo av en prat, og stilte dem tre konkrete spørsmål. 

Hvorfor skiller Maria Nila-produktene seg ut?

– Produktene våre er sulfat/paraben-frie, så om du tidligere har brukt produkter som inneholder dette vil du merke stor forskjell om du prøver Maria Nila. Alt produseres 100% vegansk på vår egen fabrikk i Sør-Sverige. Vi tenker dyrevelferd både produktmessig og i prosjektene vi er med på. Vi gir verden vennlig, bærekraftig skjønnhet på en profesjonell, bevisst og leken måte! Og så gir vi tilbake, via for eksempel Leaping Bunny, PETA og Vegan Society. Produktene er utviklet med vår kjærlighet til dyr og miljøet, noe som gjør det lettere for frisøren og sluttbrukeren å ta et bevisst valg. I tillegg har de et delikat utseende, og lukter veldig godt! 

«Vi gir verden vennlig, bærekraftig skjønnhet på en profesjonell, bevisst og leken måte”

Rune og June på besøk i salongen. Foto: Agaton Sax Askim

Hva er deres favoritt-produkter fra serien?

– Jeg har flere, smiler June, og legger ut: Sheer silver shampoo, silver shot, power powder og Extreme spray! Rune forteller at hans favoritter er Schist, Finishing Spray og Volume shampoo/balsam.

Det handler om å vise at vi kan produsere profesjonell pleie uten at det går på bekostning av dyr og dyrenes velferd”

Dere har jo en tydelig miljø-profil, og støtter både PETA, Vegan Society og Leaping Bunny. Hvorfor er dette så viktig for dere?

Vi trenger ikke ingredienser fra dyr for å få god kvalitet, forteller en engasjert Rune. De to sier at det følger en rekke sertifikater med det å kalle seg veganske – det er ikke noe man kan smykke seg med uten en del arbeid i forkant. June legger til: – En stor del av vår filosofi er å gi tilbake til naturen. Vi mener alle har et felles ansvar for å ta vare på miljøet. I tillegg til å produsere 100% veganske og cruelty free produkter er vi involvert i ulike prosjekter rundt om i verden. Sammen med veldedighetsorganisasjonen The Perfect World Foundation er vi med å beskytte naturen og dyrelivet for vår neste generasjon. Vi klimakompanserer også med treplantingprosjektet med Plan Vivo. Ved å produsere veganske produkter gjør vi det enklere for alle å ta et skritt nærmere en bærekraftig fremtid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *