La oss inspirere deg til våren!

Som alltid, finnes det definitive do’s når det kommer til frisyre og farge. I motebildet i år skal vi tilbake til det rufsete, “messy hair don’t care”. 

Myke lollipop-toner er in nå også. 

La håret ditt ønske våren velkommen i nydelig fersken/rosa-drakt! Her er variasjonene mange, og om du ønsker noe spesifikt kan nok frisøren din hjelpe deg å oppnå det. Det viktigste her, er at grunnlaget er lagt: håret ditt må være skikkelig lyst. Det vil si bleking om håret ditt ikke er helt der enda, kanskje over flere ganger. Hos oss har vi K18, som gjør at vi ofte kan bleke flere omganger uten å skade håret ditt.

Hvem er du? Benytt gjerne sjansen til å la identiteten din vise igjennom på håret også. Lek med farge og frisyre, slipp deg løs – gjerne sammen med frisøren din.

Det er bare å finne fram saltvannssprayen! 

Nå kan håret være løst og rotete! Såkalt “beach hair” er et pluss, gjerne i kombinasjon med årets motefarger. Hvis du vasker håret som vanlig og deretter bruker saltvannsspray, oppnår du raskt denne looken. For volum på toppen, kan du tupere seksjoner med hår der.

Bang, bang, bangs!

Panneluggen har ikke forlatt motebildet riktig enda! Det er innafor med lugg både til kort og langt hår, fargerikt og klassisk hår. Om du står på vippen til å velge deg en lugg, la oss vise deg noen fantastiske lugg-valg:

Balayage og striper er trendy.

Det er på tide å stripe håret, eventuelt gå for en drastisk eller myk balayage! Det er mange variasjoner å velge mellom, og det absolutt beste resultatet får du om du gjør det hos frisøren din. Les gjerne denne historien om en mislykket striping.

Ble du inspirert, og fant du kanskje en ny look?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *