Derfor elsker vi “messy bun”

“Messy bun”, dult, hårdott. Kjært barn har mange navn, og her finnes det helt sikkert flere variasjoner vi ikke har hørt. Før var det kanskje en frisyre man tydde til på travle dager, men nå er det en del av en kul look – og både barn og voksne kler den! 

Vi har litt inntrykk av at en kul “messy bun” er som lasagne: enhver har sin egen oppskrift. Det er også forskjell på hvordan man gjør det når man har kort eller langt hår. Det er flere måter å unngå at en “messy bun” skader håret. For eksempel kan du bruke en strikk uten metall, gjerne i plast eller i glatt stoff.

Dernest er det viktig, som alltid, at du pleier håret ditt riktig og nok:

  • Avslutt alltid sjamponeringen med god balsam, helst i samme merke, slik at du får lukket skjellaget.
  • Bruk hårmaske iblant, gjerne en gang i uken.
  • Spander gjerne en K18-behandling på håret ditt.
  • Om du varmebehandler håret ditt, er det viktig med varmebeskyttende produkter i forkant.
  • Produktene du bruker på håret, må være riktige for ditt hår på nåværende tidspunkt. Dette er slikt du kan få hjelp til av en frisør.

Noe av det beste med en “messy bun” må jo være at den ser fresh ut både imens man trener eller ligger på sofaen, enten man eller mann, kvinne eller hen, enten man er barn eller voksen. og om du tar godt vare på håret ditt, vil det fortsatt skinne. La deg inspirere av disse fire bildene – og legg gjerne merke til den flotte mannen på bilde nummer 2:

 

Når grunnlaget med riktig verktøy og god pleie er på plass, kan du få en kjempefin og rotete messy bun – og det helt uten å skade håret ditt! Vår anbefaling er å gå over håret med en god hårspray eller saltvannsspray (viktig at du følger prosessen på flasken) før du starter.

Vi har to videoer vi vil dele med deg i dag! Om du følger disse instruksene, blir det lettere enn noensinne. Kos deg og lek litt! Plutselig har du funnet din nye go to-frisyre.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *