En av dine største dager

I salongen serverer vi et glass bobler og frukfat til din styling.

Ditt livs største dag kommer med stormskritt, og det meste er planlagt. Kanskje har du tenkt lenge på det, kanskje er du ikke typen til å planlegge så mye. Men sjansen for at du legger stor vekt på hvordan håret og stylingen din er på selve dagen, er ganske stor. 

Et privilegium

Når vi frisyrer og/eller stylister får tilliten til å gjøre deg klar før denne store dagen, er det et ansvar vi setter veldig høyt. Det er et privilegium, og ikke noe vi tar lett på. Ergo har vi også et veldig stort ønske om at du skal være fornøyd når du går fra oss og til seremonien.

Løse fletter er perfekt til et bohemsk eller romantisk antrekk.

Mulighetene er mange

Det er mange forskjellige måter å gjøre brudestyling på. Selvfølgelig har utgangspunktet en del å si; er håret langt eller kort, blondt eller mørkt, stritt eller krøllete? Når vi vet hva utgangspunktet er, kan vi jobbe videre og finne din perfekte look ut fra hva du selv ønsker, verktøyet vi har og kompetansen vi besitter.

Tilpasset look

Det er en stor fordel om vi kan få se antrekket ditt på forhånd, slik at vi kan tilpasse håret ditt til det. Om du har en romantisk, flagrende kjole vil det være slående vakkert med løse fletter og asymmetriske krøller. En litt mer ordnet frisyre vil passe godt til en vakker dress eller en klassisk kjole med slep.

På bryllupsdagen din lover du evig troskap til hen som står ved siden av deg. Det er stort. Bildene som tas denne dagen, kommer mest sannsynlig til å henge eller stå til pynt i mange år, ofte også som utgangspunkt for samtale. Minnene er viktige, helheten betyr mye.

Forskning har bekreftet at om vi føler oss bra, har vi det bedre. Så det å bruke tid på å finne riktig salong og  stylingpakke for deg, tør vi påstå at er viktig. Du fortjener å være på ditt beste, spesielt denne dagen, og du fortjener å ha det best mulig.

Her ser du noen av våre tidligere bruder. Trykk på bildet for å forstørre det. Du kan lese mer om våre brudepakker her.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *