Siste nytt i salongen

Vi elsker miljøet, og det gjør nyheten vår også! Mange av dere har etterlyst en høykvalitets vegansk hårpleie-serie, og vi har lyttet. 

En av mange produkter.

Maria Nila er merkenavnet, og misjonen er tydelig: Disse produktene skal ivareta ditt hår like godt som de ivaretar miljø og dyrevern. Verken ingrediensene eller selve produktet er testet på dyr, alle ingrediensene er veganske, og merket samarbeider med både Plan Vivo, Taking Root og Zeromission.

Allsidig merkevare

I Maria Nila finner du produkter for både styling, farge, bleking, vask og pleie. Med andre ord kan én produktserie følge håret ditt gjennom både stort og smått. Finn din favoritt (i samråd med frisør) i dag!

Svensk opphav

Alt blir produsert i nabolandet vårt, Sverige. Söta bror bidrar nok en gang med kvalitet! A propos svensk kvalitet: Blant ambassadørene for merket finner vi den svenske pop-sensasjonen Zara Larsson. På sin Instagram-konto forteller hun om hvorfor hun bruker akkurat disse produktene, hvordan hun bruker de og hva hun anbefaler.

We are not the usual haircare brand. Our 100% vegan and cruelty free products are developed out of love for animals, as they should not be part of haircare products. By providing high quality vegan beauty, we make it easy for everyone to take a step towards a sustainable and friendlier world. – marianila.com, “about”

Ta en titt på det store utvalget på hjemmesiden deres; www.marianila.com eller i salongen vår.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *