De største trendene nå

Det er ikke sikkert at du er så opptatt av hva som er på mote. Det kan hende du liker bedre å se en del bilder for inspirasjon heller. Men da er dette innlegget for deg likevel, for her finner du hele 20 bilder som kanskje kan inspirere deg til din neste frisyre og/eller hårfarge.

Motebildet preges av en litt “grunge”-aktig look i år, og vi ser absolutt at de mest rocka av oss har mye å velge i. Men det har garantert du også, og i dette innlegget skal vi ta deg igjennom noen av de mange trendene.

Husk at uansett sveis eller farge, er hårpleie enormt viktig. Bruk litt tid sammen med frisøren din for å finne produktene håret ditt trenger akkurat NÅ. Både farge, behandlinger håret har hatt, sesong og mengde proteiner, næring og fett i håret ditt, spiller en rolle. Utnytt kompetansen vår, det er derfor vi er der!

Sølv/lilla-toner

Det er mye å velge mellom her, og alt er lov. Lek med ulike toner innenfor sølv og lilla: lyst eller mørkt, vilt eller dempet, lilla eller hvitt. The sky is the limit, og sammen med frisøren din kan du virkelig finne frem til noe som får frem ditt aller beste deg!

Hårspenner

Bruk disse lekre accessoirene til å fremheve frisyren din eller for litt ekstra bling til looken din! Du kan finne hårspenner i stort sett alle motebutikker nå, og variantene er endeløse. Lek deg skikkelig med farger og store spenner, eller komplimenter et romantisk antrekk med noen perle-spenner. Dårlige hårdager skjer ikke lenger!

… Og du? Vi har et utvalg hårspenner i salongen. Kom gjerne innom og ta en titt!

“Messy hair, don’t care”

Det er på tide å rote til håret! Rufsete, oppklipt hår med produkter er helt innafor, faktisk trendy, nå. Om du vil kombinere, kan du i tillegg be frisøren din om en lugg. Ingenting er så “grunge” som denne sveisen, og det ser helt utrolig ut. Langt eller kort hår, dette kan du definitivt kle uansett.

“Smoked marshmallow”-looken

Dette er navnet på hår som har mørke røtter og går over i kald blond. Dette passer godt på flere hårlengder, og er perfekt for deg som vil gå over til blondt, men ikke er sikker på om du kler det helt opp mot ansiktet. Dette kan med fordel kombineres med en skikkelig rotete sveis.

Bob

Enten du går for en lenger (også kalt lob, red.anm.) eller kortere variant, er bob en super måte å ramme inn ansiktet ditt på. Ofte vil du oppleve at looken din blir mer definert på den måten. En bob kan varieres på mange måter: oppklipt, med forskjellige farger, med og uten lugg.

 

Fikk du inspirasjon til å gjøre en forandring?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *