Før og etter: Mirakelkuren K18

Har du prøvd K18 enda? Vi har rukket å prøve den på noen kunder siden vi fortalte deg om denne revolusjonerende nyheten, og resultatene er forbløffende. 

Det er ikke så lenge siden vi stolt kunne proklamere at verdensnyheten K18 gjorde sitt inntog i salongen vår. Det er fint å se at dere følger med på bloggen, for flere av dere bestilte kort tid etter og har vært hos oss for denne behandlingen. Det er en klisjé, men resultatene snakker faktisk for seg selv. På bildene under har vi utført behandlingen på en kunde som ville både pleie og bli lysere, og en annen kunde som primært ville gi håret mer pleie enn en kur. Innlegget fortsetter etter bildene. 

K18 er biomimetisk vitenskap. Produktet går inn i hårets keratinkjeder og kobler dem sammen igjen etter at utallige behandlinger har skadet dem. Etter fire minutters behandling sitter du igjen med det håret du fortjener: Blankt, sterkt, sunt. Og det fungerer på alle hårtyper. Lenger nede finner du før/etter-bilder av to flotte damer som har prøvd K18-behandlingen. Resultatene er helt fantastiske! – Sakset fra forrige innlegg om K18.

Som du ser: Det er faktisk helt sant. Håret går tilbake til sin naturlige form, og får igjen både glans og sunnhet. What’s there not to love?

Hos oss er det kun Therese som utfører denne behandlingen, enn så lenge. Listene fyller seg opp om dagen, og vi elsker at vi kan gi dere litt selvpleie – spesielt i disse dager!

Du kan ringe oss på 69 88 17 30 eller sende oss en melding på Facebook-siden vår om du ønsker å bestille time til K18.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *