En revolusjonerende nyhet!

Ti år med forskning har gitt resultater: En ny patent entrer markedet. En behandling så revolusjonerende at vi ikke har sett lignende. Og vi tilbyr den! 

Mange av oss har kjent håret ta skade av varmeverktøy, behandlinger, striping og farging. Vi har prøvd hårmasker, kurer, balsamer. Noen av oss har kanskje også tydd til majones eller andre semi-gode naturlige alternativer. Med mer eller mindre hell.

Riktig hårpleie er viktig i det daglige. Men hva om vi fortalte deg at du nå har sjansen til å trykke på resett-knappen for håret ditt, og gå rett tilbake til slik det var før du farget håret første gang?

K18 entrer markedet:

“Etter 10 år med forskning har vi patentert K18Peptide som gjør det mulig å reversere og reparere skadet hår tilbake til sin ungdommelige tilstand. K18 er ikke bare en midlertidig løsning, men er det første merket som er klinisk bevist å reparere skadet hår permanent, forårsaket av kjemiske behandlinger og varmeverktøy.”verdantshop.no om produktet

K18 er biomimetisk vitenskap. Produktet går inn i hårets keratinkjeder og kobler dem sammen igjen etter at utallige behandlinger har skadet dem. Etter fire minutters behandling sitter du igjen med det håret du fortjener: Blankt, sterkt, sunt. Og det fungerer på alle hårtyper. Lenger nede finner du før/etter-bilder av to flotte damer som har prøvd K18-behandlingen. Resultatene er helt fantastiske!

… Og du? Har du vært fått beskjed om at håret ditt ikke vil tåle mer behandling, for eksempel bleking eller striping? Da kan K18 være en super investering.

Vi i Agaton Sax Askim kan stolt fortelle at vi nå tilbyr denne behandlingen (og produktet du selv kan opprettholde effekten med) i salongen! Behandlingen koster fra 250,-.

Før og etter K18-behandling.
Før og etter K18-behandling.

 

2 thoughts on “En revolusjonerende nyhet!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *