Dette betyr regjeringens innstramminger for oss

Kjære gode kunder, samarbeidspartnere, kollegaer og venner: Godt nytt år, og takk!

Hvordan har jula deres vært? Er dere klare for å ta fatt på et nytt år med nye muligheter og utfordringer? Mange er drittleie av karantene-tilværelsen nå, og motivasjonen dalte kanskje litt da man fikk beskjed om at Norge “står på vent” litt til. Det skjønner vi. Vi er litt enige også. Men alternativet er verre. Om vi ser til andre land, som sliter med enorme smittetall og mange som har måttet bøte med livet, tenker vi at det er fint å bli beskytta mot det litt til. Selv om vi skjønner at det for mange har en pris.

Vi håper du og dine har hatt en nydelig og fredfull jul, fri for bekymringer av det verste slaget. Vi håper du har spist god mat, fått sneket litt i julesokken, gått i pysjamas også på dagtid, tilbragt kvalitetstid med noen du er glad i enten digitalt eller i det virkelige liv. Vi håper du har funnet både smil og latter, og at eventuelle tårer også har kommet av glede. Og ja, vi er klare over at vi nå beskriver enhver halvromantiske, nesten kvalmt lykkelige julefilm. Hadde det ikke vært fint om livet virkelig var sånn?

… Så lurer du kanskje på hva de nye reglene vil si for oss, de neste to ukene?

De nye retningslinjene gjelder så langt ikke salonger, så vi har fremdeles åpent som vanlig. Det betyr at du også i disse tider kan få stelt, klippet og farget håret – eller ordnet negler, bryn og vipper!

Så sant du er frisk, symptomfri og overholder smittereglene, er du hjertelig velkommen til oss på Agaton Sax Askim. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *