Julestyling 101

Kjære, fine dere! Det nærmer seg nå, kjenner du det krible i magen?

Julens dufter sprer seg i huset. Overalt hvor man ser er rødt, grønt, gull og sølv gjengangsfarger. Det er nisser og engler og stjerner og hjerter. Det er travelt og sakte på samme tid, det er kjærlighet og god mat og lukta av bakverk som sprer seg over hele huset med jevne mellomrom. Det er jul!

2020 har vært et merkelig år, og så langt gitt oss flere undringer enn svar. Men det nærmer seg bedring, og vi må bare tro på at det finnes løsning i vaksinen. Imens feirer vi jul. For det har vi gjort i alle år, og både barna, og vi, trenger den rutinen. Den omsorgen det er å lage en julefeiring som både lukter og føles godt helt inn til hjerterota.

Legg merke til at vi ikke nevner noe om husvask og alt det der. For det er godt mulig at du, på lik linje med mange av oss, “henger etter”. La oss bare være ærlige: Vi fant bare én av julestrømpene, pysjamasen med koftemønster og urealistiske reinsdyr har ligget til vask de siste tre dagene, julemiddagen er halvveis kjøpt inn, nissene vi fikk til jul i fjor er “missing” fra loftet, og vi løper heseblesende rundt med tette ansiktsmasker fra sted til sted i håp om å lande en gang før sølvguttene synger jula inn. Selvfølgelig gjør vi det. Det ligger i vår natur. Men dere, det må ikke være sånn. Det må ikke være stress og mas. Det er folka som betyr noe, i år mer enn andre år har vi fått en påminnelse om det.

Vi kan i alle fall bidra med noen enkle tips som kan hjelpe deg å føle deg så bra som du ser ut. Det finnes nemlig frisyrer som ser fantastiske ut, med minimalt forarbeid og helt uten avanserte verktøy. Det kan godt hende du ikke ønsker frisyrer som sådan, isåfall kan du ha mer igjen for å titte innom noen av våre andre innlegg med hvordan å ta vare på håret ditt. Om du rocker en riktig kort sveis, kommer du også langt med en god hårvoks for struktur! Om du har ørlite grann lengde på håret og har lett lenge etter drømmefrisyren til julekvelden, skal du se videre. For vi har funnet litt inspirasjon til deg.

Husk at forarbeidet ofte er nøkkelen til varighet. Riktige produkter og god omsorg er alfa og omega! Disse frisyrene kan du altså lett lage hjemme selv, og helt uten de mest avanserte verktøyene. Er du klar for disse bedazzling vakre variantene? Psst ..! Du trenger ikke kunne engelsk for å lære av videoene.

First up: Smellvakre Chloe Brown viser oss hvordan man kan style kort hår til suksess! Ikke minst praktisk om du har mye å gjøre den dagen. Ikke vær redd for litt rot på manken, det ser bare kult ut!

Favoritten Milabu har mange lignende videoer, og dette er hennes “five 1 minute super easy hairstyles”! Fem hårfrisyrer som ser fantastiske ut, og tar ett(!) minutt å lage.

Har du litt lenger hår enn de flotte damene på de to videoene vi har tipset om? Da er kanskje disse tipsene mer for deg. De tar under ett minutt og ser helt nydelige ut! Alex Gaboury har greie på langt hår.

Missy Sue er en ekspert på de mer romantiske stilene. Dette er perfekt for deg som liker “buns”!

Ikke jakt på perfeksjon i både hus, mat, desserter, antall slag småkaker eller pynt inne/ute. Jakt på gode øyeblikk enten alene eller med de du er glad i, enten over internett, eller fysisk. Det er ikke mattilsynet som kommer på besøk, men nissen!

Vi på Agaton Sax ønsker deg og dine en nydelig jul og et godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *