Et mirakel!

Bildet er lånt fra verdant.no

Om du har sett reality-serien Yummy Mummies på Netflix, har du kanskje fått med deg Jane Scandizzo og hennes evig-flotte manke? Det er kanskje ikke så rart at hun alltid har perfekt hår, hun er nemlig gift med super-frisøren Joey Scandizzo – medeier og kreativ leder i selveste ELEVEN Australia. 

Og det er Eleven Australia vi skal snakke om. For de fantastiske produktene gir håret ditt en klem og slipper ikke med det første. Merket har produkter tilpasset de fleste behov: “Keep my colour BLONDE” for blondiner, “Keep my CURL” for krøllete hår, “Smooth me now ANTI FRIZZ” for deg med litt krusete hår og en mengde andre produkter med fengende navn. … Og du? De har også produkter som ivaretar kroppen din!

Det prisvinnende merket er i stadig utvikling og følger samfunnets krav om miljø- og klimahensyn. Ikke minst er de PETA-godkjente og fører en rekke veganske produkter! Det er fresht, det er up to date, det er fargerikt og trendy. Det er visjonen deres også.

Serien fungerer sånn at det finnes shampoo, balsam og stylingprodukter til ethvert behov. Det betyr at du kan lene deg fullt og helt på ELEVEN Australia, og slippe å lete etter noe mer.

ELEVEN Australias Miracle Hair Treatment er perfekt for livløst hår.

En av de mer populære produktene er “Miracle hair treatment”, en leave-in treatment med mange gode egenskaper – deriblant ekstremt god lukt. Kokosduften sprer seg i det du starter, og gir deg en følelse av Bahamas-spa. Og den er virkelig et mirakel. En velduftende og myk oppussing for håret. Pump noen få ganger i hånda, gni, og ha i håret. Enklere blir det ikke.

Bildet er lånt fra verdant.no

Det er absolutt en fordel å kjøpe hårprodukter hos fagfolk. Håret ditt trenger forskjellig pleie til forskjellig tid. Det kan handle om mange faktorer: Stress, sykdom, værforhold, klima, sesong, aktiviteter og så videre. Om håret ditt er litt trist akkurat nå, kan det hende du finner grunnen her. En frisør vil kunne analysere håret ditt og finne ut hva håret ditt trenger. Ikke undervurder utdannelsen en frisør tar, benytt deg av kompetansen.

ELEVEN Australia har også egen hjemmeside. Der finner du blogg, videoer, informasjon om produktene og mye, mye mer.

Vi har selvfølgelig ELEVEN Australia i salongen, og tar gjerne en prat om produktene. Kom innom eller send oss en melding på Facebook, da vel!

2 thoughts on “Et mirakel!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *