Trist hår? Dette kan være grunnen

La håret hvile innimellom, og gi det fri fra varmebehandling og farge eller bleking.

Livet er opp- og nedturer i skjønn forening. Det er flytting, forandringer av liten og stor art, det er kjærlighet og kjæledyr, sykdom og utfordringer. 

Visste du at disse forandringene kan sette sitt preg på hår, hud og negler? Det er slett ikke sikkert at det er shampooen du bruker som gir deg mindre glans, det kan hende det er forandringen du står i akkurat nå. Psyke, sykdom og medisiner viser ofte igjen. Vi har hatt flere kunder inne hos oss som sier at håret har vært litt flatt og dødt i det siste. Når vi snakker med kunden viser det seg ofte at det er noe underliggende der, som for eksempel stress.

Kroppen prioriterer hår, hud og negler til slutt. Det vil også si at de står sist i køen når de gode næringsstoffene skal deles ut. Da er det ikke så rart at det også ofte vises fortest nettopp her om du ikke har det så bra på den ene eller andre måten.

ELEVEN Australias Miracle Hair Treatment er perfekt for livløst hår.

På etterskudd

Det er ofte sånn at det henger litt på etterskudd: Når håret begynner å få næring igjen, tar det ofte litt tid før alt er tilbake til normalen. To uker er ikke unormalt. En grei måte å “kamuflere” det på er fletter, som heller ikke sliter alt for mye på håret ditt. Vi har laget et innlegg med fem fantastiske fletter du kan lage hjemme. Har du ikke flettet så mye før? Øvelse gjør mester!

Snakk med frisøren din

Det aller beste å gjøre dersom du merker at du er inne i en periode med mye stress, sykdom eller problemer er å snakke med frisøren din om hårpleie. Hen kan hjelpe deg å finne ut hva håret trenger, og så kan du hjelpe håret ditt tilbake i sin beste form igjen. En god kombinasjon av hårmassasje, gode produkter og omsorg vil hjelpe deg på vei. Og kanskje er det også i salongen du kan snakke litt om det som plager deg?

Den perioden håret ditt føles trist og livløst, så gi det fred fra varme og behandlinger. La det hvile og puste, rett og slett, og pøs på med produkter som styrker og pleier. … Og du? La deg selv slappe av litt, også. Det fortjener du!

1 thought on “Trist hår? Dette kan være grunnen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *