Derfor ♥ vi Davines

Ett av merkene vi sverger til her i salongen, er italienske Davines. Det er det mange grunner til. 

Hårpleie er alfa og omega for å sørge for at fargen sitter så lenge som mulig, at håret ivaretas til neste behandling og for å styrke det generelt sett. I tillegg blir det supershiny og lett som bare det dersom du bruker riktig produkt. Davines er alltid riktig produkt.

The Spotlight Circle Extra shine-giving treatment for all hair types 50 ml Davines
Bildet er lånt fra verdantshop.no

Davines er fairtrade, vegansk og bærekraftig. Tre viktige ord i vår tid. Dette gjør også at vi med enda større stolthet kan bruke og selge akkurat disse produktene i salongen.

Disse produktene, som er tilpasset akkurat deg, gjør underverker. De lukter i tillegg kjempegodt, og selve produktet kjennes helt fantastisk ut. Designet på produktene gjør sitt til å øke den deilige luksusfølelsen man får når man vet hva man går til. Prismessig ligger Davines litt over middels, men de er verdt det.

Hos Davines finner du alt innen hårpleie: Shampoo, balsam, hårkurer, oljer, melk og mer. Det fineste er all variasjonen innenfor hvert produkt. Det forsikrer at du finner noe som passer perfekt til akkurat ditt hår.

Den absolutte favoritten blant våre kunder (kanskje oss selv også) er de små posene med hårkurer tilpasset behov. Posen varer til to eller tre behandlinger, alt etter lengden og mengden hår du har, og er helt magiske. Det er lett å åpne/lukke dem etter de har vært brukt en gang, og de er lette å pakke med seg om du skal bort litt. Ettersom effekten er så ekstrem, er det ikke behov for å bruke dem mer enn en gang per uke.

Produktene til Davines krysser av alle boksene, og nettopp derfor elsker vi dem. Det vet vi at du vil også.

Les mer om produktene og firmaet på Verdant.

 

 

 

2 thoughts on “Derfor ♥ vi Davines”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *