Frisyre-trendene 2020

Det hender vi får spørsmål om hvilke frisyrer som er mest trendy akkurat nå. Her er svaret: 

woman near wall

1. Bob

Bob-frisyren med sine mange varianter ser ikke ut til å forlate motebildet noen gang. Det forstår vi jo! Om du justerer lengden etter hva som kler din ansiktsfasong er bob’en en fantastisk måte å ramme inn ansiktet på. Den er litt typete, den er relativt lettstelt og den er nydelig med fletter.

Dette er en perfekt frisyre for deg med ovalt eller rundt ansikt. Bob kan varieres fra kjempestreit til rotete, med og uten tekstur, med og uten pannelugg, rett eller vinklet. Ja, variasjonene er mange. Spør frisøren din, så finner dere en bob som passer til akkurat deg!

 

 

2. Pannelugg

Ja, du leste riktig: lugg er in igjen! Og det er jo et syn på den som kler det. Zooey Deschanel aka. New Girl, for eksempel.

Passer perfekt til avlangt eller firkantet ansikt, ettersom den skaper en mykere illusjon og rammer det inn på riktig måte. Det anbefales overhodet ikke å klippe pannelugg hjemme. Vi har vel alle sett den videoen av hun som prøver og havner på Fail Army i stedet?

 

 

 

selective focus photography of woman standing in front of green leafed plant3. Mye lengde

Nå skal håret være langt, og lenger enn langt! Om du kombinerer det med enda en trend, som er de bølgene som får det til å se ut som du kommer rett fra stranda, så er du supertrendy.

Akkurat denne frisyren passer fint sammen med løse og ledige klær. Hva med å matche det med en slengbukse (som også er trendy i år)?

Det lange håret kan komplementere stort sett alle ansiktsformer, men er ekstra fint på ovalt, rundt eller triangelformet ansikt.

 

 

woman sitting facing right while smiling4. Elsk din naturlige hår-tekstur

Det er in med tekstur i håret. Ikke den konstruerte og tydelig falske, men den naturlige. Tiden er inne for å framelske de krøllene, den afroen eller det fallet du har i håret. Det betyr blant annet å bruke produkter som fremhever dem. Ta en tur innom din frisørsalong for å finne ut hva som best jobber med ditt hår.

Noen kjendiser er eksperter på dette, og Blake Lively (Gossip Girl, red.anm.) er en av dem. Hennes hår ser alltid sunt, friskt og velstelt ut – men det er skikkelig messy, og det rocker hun!

 

 

focused photo of woman in long-sleeved shirt5. Kort hår

Dette er en relativt u-utforsket verden. Til nå. En veltilpasset kort frisyre kan gjøre underverker for ansiktsformen og virkelig fremheve både den du er og det vakre ansiktet ditt.

Denne trenden kan med fordel kombineres med årets fargetrend, som blant annet er freshe og sterke farger.

En kort klipp kan tilpasses din ansiktsform gjennom en rekke små finesser slik at den kler akkurat deg. Smellvakre Charlize Theron rocker en pixie om dagen, og Kristen Stewart har valgt å gå for den aller korteste varianten.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *