Fantastiske bølger helt uten varme

Vi snakker romantiske krøller, perfekte korketrekkere, svak tekstur og “beach waves”, helt uten varmeapparater! Det mest trendy nå er definitivt de lekre, store bølgene som får håret ditt (og deg) til å se ut som dere hører hjemme i Hollywood. Perfekt når du vil ha en naturlig look som rammer inn ansiktet og gir deg perfekt mengde glamour.

Vi har de beste tipsene for å lage fyldige bølger eller rampete krøller hjemme uten potensielt skadelig varmebehandling.

two women standing on cliffSelvfølgelig kan du bruke varme på håret iblant. Mange av oss gjør det. Men om du starter hver dag med både føning og retting/krølling av håret ditt, er det på tide å endre litt på ting. Det kan nemlig skade håret ditt.

Det beste for håret er å lufttørke det og å finne andre måter å lage struktur i det på enn gjennom varmeapparater. Heldigvis finnes det flere sånne. Våre to favoritter er likevel såre enkle (og de variantene som sliter minst på håret av forslagene vi har sett):

Å sove med fletter.

Ja. De av oss som vokste opp på 80-90-tallet husker godt at dette kanskje var mer populært enn maskinene vi bruker nå. Kanskje fordi det funker? Hele poenget er å flette håret med en gang du kommer ut av dusjen, og sove med dem. Logisk nok er det størrelsen på flettene, og mengden fletter, som bestemmer om du får bølger eller krøller, og hvor mye.

Å tvinne med sokker.

Ja, du rett og slett tvinner håret med sokker. Det er ikke noen enklere, eller vanskeligere, måte å forklare det på. Men det funker, det lover vi, og det blir pent. Om du ikke vil bruke sokker kan du også bruke strømpebukser (som i videoen under) eller et sjal, for eksempel. Her kan du også velge om du vil ha store bølger eller korketrekkere, resultatet blir fint!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *